Wij vinden authentieke mystiek, gnostiek, vrijmetselarij en hermetica waardevol om te bestuderen, te beoefenen en door te geven aan volgende generaties.

Wij denken dat we met behulp van deze krachtige methodes betere mensen kunnen worden. Beter dan wie we gisteren waren. En dat we, mens voor mens, stap voor stap, samen de wereld beter kunnen maken. Geloof jij hier ook in? Steun ons dan en wordt Vriend van de Mystieke School.

Hoe kun je de Mystieke School steunen?

Wij doen niet aan betaalmuren voor onze artikelen. En de online cursussen van De Mystieke School houden we bewust laag in prijs om zo toegankelijk mogelijk te blijven voor alle geïnteresseerden. Maar goede artikelen schrijven kost tijd en geld. En ook het ontwikkelen van cursussen en de website vereisen voortdurende aandacht, kennis(ontwikkeling), tijd en geld. Het zijn bovendien geen onderwerpen waarmee we een groot publiek zullen bereiken.

Wij willen graag blijven investeren in de Mystieke School. Daarom hopen wij op jouw steun!

Er zijn diverse mogelijkheden om ons te steunen. Zo kun je een van onze online cursussen doen. Je kan ons ook steunen met een maandelijkse bijdrage of een eenmalige donatie waarbij jij het bedrag zelf bepaalt.

Je kan je maandelijkse bijdrage gemakkelijk stopzetten door een e-mail te sturen naar mystiekeschool@gmail.com. Wij zullen dan per direct de betalingen stopzetten. Het annuleren van een SEPA-incasso betaling door ons is niet mogelijk. Deze annulering dien je zelf door te geven aan je bank.

Mocht je het leuk vinden: je kunt ook een review plaatsen op onze website en/of Facebook en onze artikelen delen in jouw netwerk.  Zo deel jij (je ervaringen met) De Mystieke School met andere geïnteresseerden. Samen bereiken we meer.

Naam

E-mailadres

Bericht

Bedrag €*