Word vriend van de Mystieke School

Word vriend van de Mystieke School 1

Word Vriend van de Mystieke School

Bij de Mystieke School geloven wij dat authentieke mystiek, gnostiek, vrijmetselarij en hermetica waardevol zijn om te bestuderen, te beoefenen en door te geven aan volgende generaties.

Wij geloven dat we met behulp van deze krachtige methodes betere mensen kunnen worden. Beter dan wie we gisteren waren.

We geloven dat we, mens voor mens, verbetering voor verbetering, stap voor stap, samen de wereld beter kunnen maken.

Geloof jij hier ook in? Word dan Vriend van de Mystieke School.

Hoe kun je de Mystieke School steunen?

Het schrijven van artikelen en het ontwikkelen van online cursussen op het gebied van stoïcisme, gnostiek, hermetica en vrijmetselarij vraagt om tijd en geld. Het zijn geen onderwerpen waarmee we een groot publiek zullen bereiken.

Wij doen voor onze artikelen niet aan betaalmuren. Maar goede artikelen schrijven kost geld. Steun daarom onze missie als je ons werk belangrijk vindt en word Vriend van de Mystieke School. Je bepaalt zelf het bedrag.

We willen graag blijven investeren in de Mystieke School. Daarom hopen wij op jouw steun!

Er zijn diverse mogelijkheden om ons te steunen. Zo kun je een van onze online cursussen doen. Je kan ons ook steunen met een maandelijkse bijdrage of een eenmalige donatie.

Je kan je maandelijkse bijdrage gemakkelijk stopzetten door een e-mail te sturen naar mystiekeschool@gmail,com. Wij zullen dan per direct de betalingen stopzetten. Het annuleren van een SEPA-incasso betaling door ons is niet mogelijk. Deze annulering dien je zelf door te geven aan je bank.

Alle bijdragen zijn welkom, waarvoor dank.

Naam

E-mailadres

Bericht

Bedrag €*Don`t copy text!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang gratis een mystiek e-boek

Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief. Dan blijf je niet alleen gemakkelijk op de hoogte van interessante artikelen, nieuwe cursussen en leuke acties, maar ontvang je ook tijdelijk het exclusieve mystieke ebook 'De Tempel der Mensheid'.