Home / Winkel / Boeken / Innerlijke kracht – positieve energie aanboren en uitputting voorkomen

Innerlijke kracht – positieve energie aanboren en uitputting voorkomen

9,95

Burn-out, dodelijk vermoeid, innerlijk leeg – zo voelen veel gestreste en overbelaste mensen zich. Volgens Anselm Grün raken mensen in zo’n toestand doordat ze putten uit troebele bronnen. Ze worden gedreven door eerzucht, willen zich bewijzen, zijn perfectionistisch.

Die bronnen geven geen spirituele energie, maar zuigen je leeg. Waaruit kun je dan wel kracht putten zonder uitgeput te raken? Volgens de auteur zijn er in ieders leven ook heldere bronnen, die reinigen, verfrissen en vruchtbaar zijn. Het zijn hulpbronnen die al in je kindertijd aanwezig waren. Naar deze bronnen wijst Grün de weg.

1 op voorraad

Categorie:

Beschrijving

Anselm Grün, geboren in 1945, is monnik en hoofdeconoom in de Benedictijnenabdij van Münsterschwarzach (Duitsland). Als geestelijke begeleider en raadgever van vele mensen behoort hij vandaag tot een van de meest gelezen christelijke auteurs.

Bijzonderheden
Zo goed als nieuw

Taal: Nederlands
Bindwijze: Hardcover
Druk: 1
Verschijningsdatum: maart 2006
Afmetingen: 22,4 x 14,2 x 2,2 cm
Aantal pagina’s: 157 pagina’s
Auteur: Anselm Grün A. Grun
Uitgever: Have, Ten
Originele Titel: Quellen Innerer Kraft

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.