Artikelen

Winactie: maak kans op het boek ‘Het ruisen van Gabriëls vleugels’

Winactie: maak kans op het boek ‘Het ruisen van Gabriëls vleugels’ 1

De Mystieke School mag van Uitgeverij Rozekruis Pers een exemplaar weggeven van het prachtige boek ‘Het ruisen van Gabriëls vleugels’. Een verhalenbundel met  drie spirituele vertellingen van de Perzische ‘Meester van het Licht’ Suhrawardi.

De drie verhalen in het boek zijn – naast het verhaal dat de titel van het boek vormt – ‘De rode intelligentie’ en ‘De vertelling van de westerse ballingschap’. Elk verhaal wordt door Arabiste Bettina Löber voorafgegaan door een inleiding die de centrale thema’s behandelt. En elk verhaal wordt gevolgd door een uitgebreide verklaring.

Mystieke ‘Must-have

Deze verklaringen maken deze uitgave “Het ruisen van Gabriels vleugels” tot een must-have voor iedereen die geïnteresseerd is in mystiek. Niet alleen in Islamitische mystiek, want de geniale mystieke meester Suhrawardi baseerde zich voor zijn verhalen niet alleen op de Koran maar ook op de Bijbel, op mystieke meesters als Zarathoestra, Hermes Trismegistos en Plato en op het Perzische ‘Koningsboek’.

Suhrawardi herkent in al deze bronnen een enkel doel; de menselijke ziel tot haar hoge bestemming voeren. Met dit boek zal iedere lezer grote stappen kunnen zetten naar deze bestemming. De Mystieke School zet dit boek met stip in de selectie kwaliteitsboeken op de site. Wil je weten waarom? Klik hier voor onze review.

Maak kans op het boek ‘Het ruisen van Gabriëls vleugels’

Wil jij kans maken op een gratis exemplaar van ‘Het ruisen van Gabriëls vleugels’? Voor jezelf of om cadeau te doen aan een vriend(in), buur of geliefde? Doe dan mee via het onderstaand formulier onder vermelding van je naam, mailadres en waarom je graag dit boek zou winnen. Je kunt tot en met 23 augustus 2019 meedoen aan deze actie.

Wij kiezen een winnaar/winnares op 24 augustus 2019. Deze krijgt een mailtje van ons met het leuke nieuws en wordt online vermeld.

Wil je niet meedoen aan de winactie, maar heb je wel zin om het boek te lezen?

Bestel het boek dan hieronder en je hebt het morgen in huis.

Het ruisen van Gabriels vleugels
Het ruisen van Gabriels vleugels
Drie Symbolische Vertellingen
€19,50
Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Klik om dit product op bol.com te bekijkenWinactie: maak kans op het boek ‘Het ruisen van Gabriëls vleugels’ 3
**Disclaimer**
De gegevens die je hier invult, bewaren we in onze administratie. We gaan vertrouwelijk met je gegevens om (zoals bepaald in de Algemene Verordening Gegevensbescherming, AVG). Neem voor vragen of wijzigingen contact met ons op via info@mystiekeschool.nl. Je kunt je altijd weer uitschrijven door in een van onze e-mails op unsubscribe te klikken. Lees onze privacybepaling.

 

Een reactie op “Winactie: maak kans op het boek ‘Het ruisen van Gabriëls vleugels’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Don`t copy text!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf via onze maandelijkse nieuwsbrief gemakkelijk op de hoogte van interessante artikelen, nieuwe cursussen en leuke acties. Schrijf je nu in!
Holler Box