Artikelen

Hoe gedraagt een mysticus zich? 5 tips

Hoe gedraagt een mysticus zich? Deze vraag is zowel eenvoudig als gecompliceerd. Een mysticus zijn betekent bewust te zijn van je verantwoordelijkheden in je gezinsleven, je maatschappelijke leven en je geestelijke leven

5 Tips

1. Een intelligente, actieve en verantwoordelijke mysticus voedt niet datgene wat negatief en ongezond is.

2. Een mysticus neemt geen overhaaste beslissingen en veroordeelt niet zonder eerst geprobeerd te hebben om te begrijpen het waarom en het hoe van de dingen en de gebeurtenissen.

3. Een mysticus heeft een open houding, met respect voor ieders recht om anders te zijn en ieders recht op vrijheid van meningsuiting.

4. Een mysticus is in staat om hulp te verlenen, rust en harmonie te brengen, en op broederlijke manier te spreken met iedereen die het nodig heeft.

5. Een mysticus aanvaardt (filosofisch en zonder ontgoocheld te raken) de tests die worden ervaren in het leven. Want een mysticus is niet vrijgesteld van deze pijnlijke levenslessen. Maar hij of zij vindt het wel iets makkelijker om van deze tests te leren.

Wat geldt voor de mysticus, geldt ook voor de gnosticus, de vrijmetselaar, de rozenkruiser, de soefi en de filosoof.

 

Reageer op dit bericht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Don`t copy text!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang gratis een mystiek e-boek

Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief. Dan blijf je niet alleen gemakkelijk op de hoogte van interessante artikelen, nieuwe cursussen en leuke acties, maar ontvang je ook tijdelijk het exclusieve mystieke ebook 'De Tempel der Mensheid'.