Geheimen van de mystiek: Word een completer mens en verbeter je bewust-zijn

Geheimen van de mystiek: Word een completer mens en verbeter je bewust-zijn

Geheimen van de mystiek: Word een completer mens en verbeter je bewust-zijn 1
Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
54,95
Nu starten

De kennis die in deze online cursus wordt overgebracht, is de geheime leer die in de oude mystieke scholen werd onderwezen.

Door deze cursus te volgen en de lessen, oefeningen en inzichten te herhalen, kun je een completer mens worden. Je leert om lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel beter in evenwicht te zijn.

Aan het einde van elke les krijg je oefeningen om thuis te doen zodat je de theorie gelijk in de praktijk kunt brengen.

Verbeteren van bewust zijn

Elk moment is hier maar kort en is vervolgens weer verdwenen. Binnenin elk moment is er een mogelijkheid. Wat ga je doen? Wil je hoger komen en het hoogste deel van je zelf de ruimte geven? Wanneer richt jouw ziel zich van eigenbelang naar het hoger belang?

Mystiek leert je om een bril op te zetten waarmee je de innerlijke essentie van de dingen ziet. Je laat je daardoor niet meer meeslepen met de waan van alledag.

Over deze cursus

Wat is Mystiek?

De kennis die in deze online cursus wordt overgebracht, is de geheime leer die in de oude mysteriescholen werd onderwezen. Mystiek gaat over herinneren of 'wakker worden'.

Volgens de oude mystieke tradities hebben wij allemaal in deze materiële werkelijkheid een grote verantwoordelijk. Om deze verantwoordelijkheid goed te kunnen vervullen dienen we niet te vergeten wie we zijn. In het proces van het herinneren wie en wat je bent, krijg je een aantal vergeten spirituele capaciteiten terug.

Hoe werkt de cursus?

Schrijf je in voor de cursus Toegepaste Mystiek en je krijgt direct toegang tot de cursus. Betaling is mogelijk via Paypal, creditkaart of iDeal (via Mollie). Na betaling keer je terug naar de website en daar kun je inloggen met het door jouw gekozen wachtwoord en gebruikersnaam. Je kunt nu de training overal volgen: op je mobiel, tablet of computer. Dit biedt je de mogelijkheid om zowel thuis als onderweg (in de trein, bus of op vakantie) aan de slag te gaan met Gnostiek.

Als student van deze online cursus is het verstandig dat je jezelf afstemt op de lesstof. Wij raden je dan ook aan om actief alle oefeningen te doen, om zodoende een gebalanceerde levenshouding te bereiken. Je hoeft niks van te voren af te wijzen, noch alles slaafs te accepteren.

Het lesmateriaal wordt je op een speciale wijze aangeleverd. Omdat de kennis niet altijd rationeel is, dient de lesmethode voorbij een teveel aan emotionele of intellectuele capaciteit te komen. De energie en de focus dienen goed zijn om je de lesstof eigen te maken.

In de cursus wordt rekening gehouden met de  cyclische aard – en de beschikbaarheid – van de noodzakelijke energie om de gnostiek goed te kunnen beoefenen. Zodat jij de theorie zo goed en efficiënt mogelijk kan absorberen om deze vervolgens in de praktijk te brengen. De kracht van deze cursus komt tot zijn recht wanneer je de lessen regelmatig herhaalt.

Hoe is de cursus opgebouwd?

Tien weken lang staat er elke week een nieuwe lesmodule voor je klaar. In deze module krijg je eerst een aantal lessen over de theorie. Aan het einde van elke week krijg je praktische oefeningen zodat je de theorie gelijk in de praktijk kunt brengen. Aan het einde van de tien weken blijf je toegang houden tot de cursus zodat je er je gehele leven mee aan de slag kan blijven.

Hoeveel tijd kost de cursus?

De cursus kan in ongeveer tien weken worden gevolgd, afhankelijk van de tijd die jij in de cursus en dus in jezelf investeert. Maar de cursus is bedoeld om in kleine hapjes te worden geconsumeerd. Neem vooral niet (te) grote brokken. Doe een oefening wanneer je de innerlijke drang voelt. Denk na over een oefening en bedenk hoe deze nuttig voor je is en hoe je deze kan integreren in je leven. Maar denk er niet alleen over na, doe deze oefening dan ook daadwerkelijk. Door oefeningen herhaald toe te passen, leer je jezelf beter kennen en je rol in de wereld.

Welk resultaat kan ik verwachten?

Door deze cursus te volgen en de lessen, oefeningen en inzichten te repeteren, kun je een completer mens worden; iemand die lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel beter in evenwicht is.

Elk moment is hier maar kort en is vervolgens weer verdwenen. Binnenin elk moment is er een mogelijkheid. Wat ga je doen? Wil je hoger komen en het hoogste deel van je zelf de ruimte geven? Wanneer richt jouw ziel zich van eigenbelang naar het hoger belang?

Gnostiek leert je om een bril op te zetten waarmee je de innerlijke essentie van de dingen ziet. Je laat je daardoor niet meer meeslepen met de waan van alledag.

 

Waarom deze online cursus?

  • Gebaseerd op authentieke traditie
  • Praktisch, niet alleen theorie
  • Niet academisch
  • Geschikt voor beginners en gevorderden
  • Altijd bereikbaar, ook onderweg
  • Geschikt voor smartphone en tablet
  • Makkelijk en veilig betalen met iDEAL
  • Niet tevreden, geld terug

Cursus Content

Uitklappen
INTRODUCTIE
BEWUST ZIJN
TEM HET EGO
CONCLUSIE
Don`t copy text!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang gratis een mystiek e-boek

Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief. Dan blijf je niet alleen gemakkelijk op de hoogte van interessante artikelen, nieuwe cursussen en leuke acties, maar ontvang je ook tijdelijk het exclusieve mystieke ebook 'De Tempel der Mensheid'.