Mysteriën
van de vrijmetselarij

Leer de symbolen van de Leerling-graad

Ontdek de eeuwenoude wijsheid

De online cursus Mysteriën van de vrijmetselarij helpt je de eeuwenoude symbolen van de vrijmetselarij te doorgronden en te integreren in je leven. In deze basiscursus behandelen we de geschiedenis van de vrijmetselarij en de symbolen van de Leerling-graad.

Studie van de vrijmetselarij begint met het lid worden van een vrijmetselaarsloge en de intensieve studie van de ritualen. Voor sommigen is dit voldoende, maar voor anderen niet.

Deze uitgebreide cursus geeft je meer informatie over de broederschap, de structuur, praktijken en symboliek.

Hoe werkt het?

Starten met de online cursus is heel eenvoudig. Meld je nu aan en begin gelijk!

Stap 1

Meld je aan via de knop 'BEGIN NU' hieronder.

Stap 2

Doorloop het proces om je cursus aan te schaffen.

Stap 3

Ga naar je mailbox (kijk ook in je spamfolder) en reageer op de bevestigingsmail. Klaar!

Meer inzicht en praktische toepassing

Uit reacties van cursisten (zowel vrijmetselaren als niet-vrijmetselaren) blijkt dat zij de cursus als duidelijk en verhelderend beoordelen. Zij ervaren het volgen van de cursus als een goed hulpmiddel bij hun weg naar meer inzicht en als vertaling naar de praktische toepassing van de vrijmetselarij in hun leven.

Waarom deze cursus?

1. Gebaseerd op authentieke traditie
2. Praktisch, niet alleen theorie
3. Niet academisch
4. Geschikt voor beginners en gevorderden
5. Altijd bereikbaar, ook onderweg
6. Geschikt voor smartphone en tablet
7. Makkelijk en veilig betalen met iDEAL.
8. Niet tevreden, geld terug

"Een beter mens worden doen je niet alleen in de loge. Er zijn genoeg vrijmetselaars zonder schootsvel waar wij als vrijmetselaars ook een voorbeeld aan kunnen nemen. Dit is niet alleen aan de koninklijke kunst voorbehouden. Daarnaast is het prettig dat de cursus door een mede vrijmetselaar is opgezet, met daarachter passie en liefde voor de vrijmetselarij."
Carlijn
Cursist

Prijs cursus

Klik op de knop hieronder en begin vandaag met het ontdekken van de wijsheid van de vrijmetselarij

€44,95

  • Direct beginnen
  • 6 maanden toegang
  • Niet tevreden, geld terug

Veelgestelde vragen

Ja, deze cursus is ook geschikt voor niet-vrijmetselaren. We raden je wel aan om lid te worden van een loge als je echt serieus de vrijmetselarij wil beoefenen.

Nee, we verraden geen van de officiële geheimen van de vrijmetselarij. In deze cursus leer je niet de geheime woorden, tekens en aanrakingen waarmee je jezelf kan identificeren als een vrijmetselaar. We verraden ook niks van hoe de ritualen gaan.

Ja, doordat deze cursus in modules is opgebouwd, is het perfect om te gebruik voor gestructureerde instructies in een loge.

Ja en nee. Na deze cursus weet je de theorie om de wijsheid en de symbolen in de Leerlinggraad toe te passen. Maar de praktijk van de Leerlinggraad leer je vooral door lidmaatschap van een vrijmetselaarsloge en de ritualen te beleven.

Ontdek de eeuwenoude wijsheid
van de vrijmetselarij

De uitgebreide online cursus ‘Toegepaste Vrijmetselarij’ geeft je meer informatie over de vrijmetselarij, de broederschap en de symboliek van de Leerlinggraad. De cursus leert je de mysteriën van de vrijmetselarij te integreren in je eigen leven.

Don`t copy text!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang gratis een mystiek e-boek

Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief. Dan blijf je niet alleen gemakkelijk op de hoogte van interessante artikelen, nieuwe cursussen en leuke acties, maar ontvang je ook tijdelijk het exclusieve mystieke ebook 'De Tempel der Mensheid'.